Sunday, November 9, 2014

A Study In Jewish Faces





Spectacolul infatisarea lor Oare mărturie împotriva lor ", a spus profetul Isaia cu privire la evrei încăpățânat.  
"Tu ai frunte o curvă", a adăugat profetul Ieremia atunci când mustrându-evrei pentru insolența lor.  
Acesta este lotul inevitabil de "tari la cerbice" evrei de-a lungul secolelor, a căror intern accursedness  din cauza respingerea lor de Hristos se manifestă în aparență și aer acestora.
Un exemplu notabil este chipul lui Ruth Bader Ginsburg a Curții Supreme.

Când în 40 de ani, Ginsburg, deși slab atractiv, purtat mărcile de nemulțumire și încăpățânare, cu o ordine de zi care formează rezultând într-un război  pe morala creștină în promovarea practicilor sexuale perverse de homosexualitate.  
Astăzi, orice urmă de fostul atractivitate a fost transformat într-un hidoșenia care se revoltă ochi și apoi în stomac.
Mulți evrei renumit afișa o caracteristică care scapă observator casual. Dar cei cu ochi Keener percepe subtilități ratate de felul duller.

Având în vedere orientarea secular de cei mai mulți evrei și abandonarea lor de lucruri ale Duhului, se poate detecta în chipuri de figuri populare evreiești un aspect care afișează o marcă de godlessness.
Acesta este aspectul, chiar o mantie de Deathliness, care se raspandeste peste fețele mai multor economiști evrei celebre si propagandisti.
Și ce se poate spune despre lesbiene evrei și homosexuali?
Nu numai ca este nici o urmă de har și de împodobire a fi găsit în fețele lor, ci mai degrabă o becisnicie, seediness, și problemelor de sănătate.

Aceasta este combinația dintre un temperament neagă Hristos cuplat cu un stil de viață sexuală perversă.
Vai de acei evrei care sfidează Hristos, atât în ​​atitudine și practică! O anumită pregustare a lumii de jos se intinde pe fețele lor.
Cand evreii  au cerut  lui Pilat din Pont, "Răstignește-L! Sângele Lui să fie asupra noastră și asupra copiilor noștri! ", Au trecut pe posteritate "deicidului Blestemul" -ORAȘUL blestem "vinovăției sânge" pentru uciderea Fiului Etern al lui Dumnezeu.  
Păcatul Deicide nu este comisă cu impunitate și imprimă mărcilor sale cu privire la autorii săi. 

___________________________________
___________________________________

No comments:

Post a Comment