Monday, November 24, 2014

The Incorrigible Sam Harris and Zionist Group-Think


"Nivelurile intelectuale ale politicienilor sunt doar unul dintre multele lucruri pe care intelectualii au judecat gresit extrem de ani de zile ...

"... Ignoranța doctori este încă ignoranță și de mare IQ groupthink este încă groupthink, care este antiteza de gândire reale."  Thomas Sowell


... De Jonas E. Alexis 


youngthomassowellPropagandiști sioniste, intelectuali evrei și chiar shills neoconservatori continua sa ne uimeasca cu lor "logica".
Ce o face atât de dezamăgitor și uneori frustrant este faptul că unele dintre aceste shills neoconservatori nu lipsește rafinamentul intelectual și contextul academic de a urma o deducție logică tot drumul prin.
În primul rând, să ne uităm la Thomas Sowell. În iulie anul trecut, el a început unul dintre articolele sale, spunând:
"Mulți ani în urmă, pe prima mea călătorie în jurul lumii, am fost lovit de modul în care copiii din Orientul Mijlociu - arabi israelieni și deopotrivă - au fost printre copiii mai frumos caută mici am văzut nicăieri. A fost dureros să cred că au de gând să crească uciderea reciproc. Dar asta este exact ceea ce sa întâmplat. "
Sowell nu ar putea explica cum sau de ce acei copii merg să crească sacrificare reciproc. Lăsând la o parte că, el apoi a început să spună,
"La un moment dat, lansarea unui atac militar pe un alt popor nu a riscat numai represalii, dar anihilare. Când Cartagina atacat Roma, care a fost la sfârșitul anului Cartagina.
"Dar când Hamas sau vreun alt grup terorist lanseaza un atac asupra Israelului, ei știu dinainte că orice Israel face în răspuns va fi limitat de cereri de o încetare a focului, susținut de presiunile politice și economice din Statele Unite ale Americii.
"Nu este deloc clar ce criticii Israelului poate aștepta rațional israelienii să facă atunci când sunt atacate. Suferi în tăcere? Surrender? Fugiți din Orientul Mijlociu? " [1]
Poate acest om să fie serios? Are de fapt un telefon la Institutul Hoover, unde el a fost Rose și Milton Friedman Senior Fellow în Politici Publice pentru mai mult de trei decenii? Dacă este așa, de ce nu se poate apela Sowell istoric israelian și sionist Benny Morris, înainte de el a făcut de râs?
tos1În cazul în care Sowell vrea să aducă problema Cartagina și Roma pentru dezbaterea și justifică masacru perpetuu Israelului în Orientul Mijlociu, să ne îi acorde acest argument prostie și urmați-l la propriul traseu logic.
Să ne întoarcem la 1948. Cine a lansat un atac militar asupra palestinienilor? Strămoșii Sowell lui? Poate că bunicul lui? Mama-in-law Sa? Să cităm din nou Morris
"Un stat evreiesc nu s-ar fi venit în ființă fără  dezrădăcinarea  a 700.000 de palestinieni. Prin urmare, a fost necesar pentru a le smulge. Nu a fost nici o alegere, ci de a expulza această populație.
"A fost necesar pentru a curăța interiorul țării și curăța zonele de frontieră și curăța drumurile principale. A fost necesar să se curețe satele din care convoaielor noștri și așezări noastre au fost trase pe. "
În aceeași ordine de idei, istoricul israelian Shlomo Sand eminent declară că ocupația lui Israel "ne conduce pe drumul spre iad." [2]  Anterior, Sand scrie,
"Rasismul este cel mai sigur prezent într-o anumită măsură peste tot, dar în Israel ea există adânc în spiritul legilor. Acesta este predată în școli și colegii, răspândit în mass-media, și mai presus de toate și cel mai groaznic, în Israel rasiștii nu știu ce fac și, din această cauză, se simt în nici un fel obligat să își ceară scuze. " [3]
Pentru a fi destul de greu de cap, Sowell-ar aproape sigur nu face ca o academic serios la o instituție importantă în Israel tocmai pentru Sowell are o "proastă", culoarea pielii sau că el a fost născut în familie "greșit".
Mai mult decât atât, Sowell ar fi putut fi un palestinian. El ar fi putut fi unul dintre cei etiopieni care au fost tratați ca niște animale în Israel . Ku Klux Klan a evoluat de-a lungul anilor [4] și-a extins recent mâinile evreilor, negri, homosexuali, și hispanici. [5] Membrii sau lideri ai NAACP-au exprimat deja interesul de a se alătura Klan. [6]   
Punctul de aici este că Israelul este mai rău decât Ku Klux Klan în care continuă să afișeze rasism flagrante pretutindeni. Nisip scrie din nou,
"Eu sunt de multe ori chiar rușine de Israel, în special atunci când am asista dovadă de colonizare sale militare crud, cu victimele sale slabe și lipsite de apărare care nu fac parte din" poporul ales ".
"Mai devreme în viața mea am avut un vis utopic trecătoare care o Israel palestinian ar trebui să se simtă la fel de mult la domiciliu, în Tel Aviv la fel ca un american evreiesc din New York. M-am luptat și am căutat pentru viața civilă a unui israelian musulman în Ierusalim pentru a fi similar cu cel al persoanei francez evreiesc al cărui domiciliu se află în Paris.
"Am vrut copii israelieni de imigranți africani creștini să fie tratate ca copiii britanici de imigranți din subcontinentul indian sunt la Londra. Sper din toată inima mea că toți copiii israeliene vor fi educați împreună în aceleași școli.
"Astăzi știu că visul meu este scandalos de exigent, că cererile mele sunt exagerate și impertinent, că însuși faptul de a formula lor este privit de către sioniști și susținătorii lor, ca un atac asupra caracterului evreiesc al statului Israel, și, astfel, ca anti -Semitism. " [7]
Cu siguranta ar fi interesant pentru a vedea cum Sowell-ar dezbate Morris și nisip pe acest subiect. Nu ar fi ridicol sa ma uit la goyim ca Sowell cearta cu istorici israelieni și spune că statul evreu nu a dezrădăcina într-adevăr palestinieni?
Ar fi atât de amuzant sa vezi Morris trăgând documente din arhivele și indicând faptul că statul evreu într-adevăr a comis genocid și apoi pentru a vedea Sowell a lua în poziția opusă, fără rezervă istoric.
Ar fi, de asemenea, hilar dacă Sowell cheamă profesori sioniste israeliene, cum ar fi Steven Plaut ca autoritatea sa. (Plaut chiar consideră că Rachael Corrie a fost ajutat teroriști!) Și nu ar arăta perversitatea morală și inteligența promiscuu intelectual de shills neoconservatori, cum ar fi Sowell?  
Mai important, dacă urmăm arhitectura politică Sowell e aici, lumea ar trebui să fie bombardat Israel pentru literalmente masacrarea cel puțin 700.000 de palestinieni din casele lor! Este drumul care Sowell vrea sa ia?


 Sowell, ca de obicei , continuă litanie împotriva Iranului și apoi spune:
"Chiar dacă israelienii erau toți sfinții-și sfințenie nu este comună în orice ramură a rasei-faptului rece uman este că ele sunt mult mai avansate decât vecinii lor, și grupuri care nu pot tolera chiar minoritățile creștine subordonate poate fi de așteptat greu de tolera un stat independent, și mai avansat, evrei că este o mustrare de zi cu zi a ego-urile lor. " [8]
Sowell a scris câteva cărți decente în trecut. Cărțile sale, Educație: Adormirea Maicii Domnului in Raport Istorie și Educație Inside american [9] sunt foarte informativ. Opiniile sale privind acțiunea afirmativă sunt destul de corecte. [10]    
Dar neoconservatoare / neo-bolșevic ideologia are punct de vedere moral și să-l infirm intelectual. Un metafizician serios, dornic de a descoperi o perspectivă morală și rigoare intelectuală cu privire la Orientul Mijlociu, nu va lua în serios pentru că Sowell pozițiile sale sunt insuficiente și din legătura cu conturile istorice. Sowell nu pot ajunge la toate ca performanta ca un savant serios și gânditor pentru că el pare a fi (în mod intenționat) orb. [11]
Ca și alte noisemakers neoconservatori, cum ar fi Ann Coulter, Sowell încearcă cu disperare să rămână o shill neoconservator și o ființă umană rațională, în același timp, cele mai multe în special în ceea ce privește Orientul Mijlociu.
Aceasta este o sarcină imposibilă pentru Sowell tocmai pentru că neoconservatorismul-sau va spunem neo-bolșevismul-respiratii minciuni si deceptii și a farselor și le reproduce în mass-media.

Sowell a spus niște vădit  lucruri ridicole despre Iran și Orientul Mijlociu. Dar contradicție lui intern este atat de monumentala că nu trebuie să fie un savant pentru a le detecta. De exemplu, el a declarat că
"Ipotezele sunt atât luate pentru acordate de către atât de mulți oameni, inclusiv așa-numitele" persoane gândire, "că nici aceste ipoteze, nici corolare lor sunt, în general, se confruntă cu cereri pentru dovezi empirice.
"Într-adevăr, dovezile empirice însăși poate fi privit ca suspect, în măsura în care este în contradicție cu [viziunea predominantă]." [12]
Sowell a fost piling ipoteze cu privire la Iran, fără a deranja pentru a verifica aceste ipoteze din cele mai vechi timpuri, în ciuda faptului că probele stive împotriva sa. [13]  De ce nu deranjez pentru a verifica faptele?
Simplu: nu poti urma neoconservator neo-bolșevic / ideologia / sionist cu privire la războaie perpetue în Orientul Mijlociu și încă mai trăiesc o viață rațională. Arhitectura neoconservatoare nu este nici logic, nici existențial locuibile și mereu se termină asistent Americii în necazuri.

 Thomas Sowell , desigur, ne amintește că unele goyim sunt dispuși să vândă orice rațional claritate că posedă pentru o ciorbă de linte evreiesc.
Sam Harris
Sam Harris
Unele dintre aceste Goim sunt mulțumiți de prețul politic pentru că stăpânii-lor îngrozitoare Puțini-au posibilitatea de a pune un picior în lume rațională și celălalt picior din lume irațional. Sam Harris este un exemplu clasic.
Inconsecvențele omniprezente și contradicțiile interne care există în scrierea acestui om sunt atât de monumentale încât se poate scrie o întreagă carte discutarea lor. Am discutat unele dintre ele in articolele precedente, cele mai multe în special în "Dumnezeu și intelectualilor." Dar să ne discuta doar câteva aici.
Când a fost confruntat cu faptul că "Israelul este singura putere din [Orientul Mijlociu] pentru a avea nucleare, chimice și biologice, fără a fi parte semnatară a tratatului de neproliferare", Harris  a spus, 
"Corect. Dar aceasta vorbește doar la diferența de intenție pe care o consider extrem de important. Nu pierzi nici un somn de faptul că Israelul are arme nucleare? "
Harris a ratat punctul. El nu a putut aborda incoerență Israel cu privire la problema nucleară programe și rapid mutat la un teritoriu confortabil: dacă nu pierde nici somn pe arme nucleare ale Israelului, atunci ar trebui să fie în regulă.
E un argument logic? Nu a fost, de asemenea, Harris instruiți în filosofie și, prin urmare, logica sunet? Este posibil ca acest om face apel superficial de logică atunci când i se potrivește ( Sfârșitul credinței ) și neglijează atunci când acesta nu se aliniază cu agenda lui sionist?
Poate că este timpul pentru Harris a ridica telefonul și apel istoric militar israelian Martin van Cleveld și-l întreb ce a vrut să spună când a zis,
" Avem câteva sute de focoase nucleare si rachete și le pot lansa la ținte în toate direcțiile, poate chiar la Roma. Cele mai multe capitale europene sunt ținte pentru forța noastră de aer.
"Permiteți-mi să citez General Moshe Dayan:" Israel trebuie să fie ca un câine turbat, prea periculos pentru a deranja. "
"Consider că totul fără speranță în acest moment. Va trebui să încerce să prevină ca lucrurile să vină la faptul că, dacă este posibil. Forțele noastre armate, cu toate acestea, nu sunt treizeci puternic din lume, ci mai degrabă a doua sau a treia.
"Avem capacitatea de a lua lumea în jos cu noi. Și pot să vă asigur că se va întâmpla înainte Israel merge sub. " [14]

 Harris , ca psiholog evreiesc Steven Pinker de la Harvard, declară în pagină după pagină în Sfârșitul credinței că creștinismul a fost în primul rând cauza principală de transformări sociale și politice din lume, cel mai special în timpul Evului Mediu. Într- Scrisori către o națiune creștină , el declară în mod explicit că   
"Creștinii au abuzat, oprimați, sclavi, insultat, chinuit, torturat, și a ucis oameni în numele lui Dumnezeu timp de secole ..." [15]
families_under_the_rubble.pdf_600_Cu toate acestea, atunci când vine vorba de Gaza, Harris are din nou să joace cartea evreiască. El a recunoscut că Gaza "este o închisoare", dar el prefațată această remarcă prin a spune că  
"Singurul motiv pentru care atentatele sinucigase nu mai este un fenomen săptămânal pe străzile din Ierusalim și Tel Aviv este că există în prezent un zid de beton care separă Israelul de la oameni care doresc să efectueze astfel de atentate."
Când Harris din nou sa confruntat cu faptul că Israelul controlează literalmente aproape tot ceea ce vine în și din Gaza și că "îl ocupă și controlează întreaga regiune care, și să mențină punctele de control care povară și înfuria mulți locuitori", el a răspuns,
"Problema cu invocarea istorie în această discuție este că va trebui să decidă când să înceapă ceasul. Ai putea merge înapoi mai departe decât-1948 și mulți evrei ar fi să te întorci 2000 ani, subliniind faptul că aceasta este patria lor ancestrală, după cum reiese din istoria diasporei.
"Evreii au fost dat afară din Palestina și vânat și vânat și ghetouri și ucis de milenii, care ar părea să justifice decizia de a le readuce la patria lor, cu condiția ca aceasta ar putea fi realizat într-un mod care nu ar distruge viețile alte oameni. "
Am crezut că Harris a fost un ateu! Am crezut că el a spus iudaismul "a fost o prostie totală "! De ce este el subtil și politic apărarea iudaic / narativ talmudic? Aceasta este o contradicție centrală care Harris însuși nu a putut evita. 
Trebuie remarcat în treacăt că această contradicție central poate fi, de asemenea, găsit printre anti-sioniștii care irațional și iresponsabil declară că un comportament evreiesc este genetică.
Pur și simplu am fost uimit să văd cum oamenii pur și simplu nu se poate vedea contradicția internă care există în propriile lor viziuni asupra lumii. Am petrecut ore citind ceea ce unii dintre acei oameni spun, încercând să urmeze ceea ce ei încearcă să spună, dar incoerență și salt ilogic cu privire la chestiuni serioase, pur și simplu mă conduce nebun.
De exemplu, multe anti-sioniștii care se opun teoria Khazarian cita necruțător scriitori evrei, rabini, ideologii, ziare, și chiar unii oameni de stiinta evrei, în scopul de a perpetua ideea derizoriu care comportamentul evreiesc este genetică.
Ce despre alti oameni de stiinta care spun că teoria este doar un nonsens simplu și nu este în adevăr bazat pe știință, dar ideologie? Nu contează: pentru acei oameni, intenția este înainte de conținut. Examinarea teorii concurente rațional nu este o opțiune pentru ei, deoarece ei nu sunt cu adevărat interesați de adevăr.
Fără gând serios, acei scriitori anti-sioniste sustin indirect că, de la rabini și scriitori evrei cred că teoria genetica este adevărat, de aceea trebuie să fie adevărat.
Cu toate acestea, simplul fapt este că aceleași scriitori și rabinii evrei susțin că au primit ideea din Vechiul Testament, care respectivele anti-sioniștii spun este un mit și o colecție de fabricatie! Deci, care este? Aceste anti-sioniștii nu cred poveștile din Vechiul Testament, dar ceea ce rabinii spun pervers despre Vechiul Testament este de fapt adevărat. Prostii!
Eu pur și simplu nu știu cum acei oameni pot menține ambele poziții simultan în timp ce capetele lor nu împărțit în particule diferite. Acei oameni cu siguranță nevoie pentru a obține reale. Ele sunt ca acei intelectuali evrei care proclamă că ei nu cred în Dumnezeu, dar ei cred că Dumnezeu le-a dat Palestina.
Aceste anti-sioniștii sunt liberi să trăiască în contradicție și într-o lume imaginară și irațional, dar ele nu sunt liberi să impună logica lor pervers asupra noastră.
Până când pot explica rațional să ne cum ideile lor de lucru într-un mod convingător, nu ar trebui să acorde o atenție pentru a le. Nu ar trebui să le ia în serios în lupta împotriva sionismului.
Am mai ales am fost de așteptare pentru un scriitor serios care poate explica în mod riguros și rațional contradicțiile inerente în ideea că un comportament evreiesc este genetică. Sunt doar treizeci și cinci ani vechi, și sperăm că voi găsi o în viața mea.

După Harris  a declarat că istoria evreilor merge înapoi la 2000 ani, care este un apel implicit la Vechiul Testament, Andrew Sullivan, intervievatorul, a fost uimit. El a dat seama imediat că Harris a fost de fotografiere ideal față în degetele de la picioare:
"Dar sunt sprijinirea Israel bazează pe o astfel de cerere religios, care, având în vedere alte argumente tale, nu are niciun sens. Pentru că dacă israeliano-palestinian nu au fost un stat evreiesc în mod explicit, cum preferi, ar exista o majoritate a populației, care arabe ar probabil, în opinia dumneavoastră, duce la exterminarea imediată a fiecărui evreu în țară. "
David Turner
David Turner
Harris a demonstrat că Illán Pappe a avut dreptate când a spus că "Cei mai multi sioniști nu cred că Dumnezeu există, dar ei cred că le-a promis Palestina."
Harris , ca un ideolog intelectual evreu, a făcut apel la cartea lui David Wyman lui abandonarea evreilor de a sprijini tezei nesusținut și rizibil istoric care  
"În timpul al doilea război mondial, în deplină cunoștință că evreii din Europa au fost exterminați, au existat discursuri antisemite la etajul al Congresului. Ne chiar întoarse bărci de evrei care au scăpat infernul Europa, știind că acestea au fost, prin urmare, condamnați. "
Sullivan, care pare să aibă nici un fundal în ceea ce se întâmplă în Europa în acea perioadă, a dat din cap și a spus: "Este un episod rușinos din istoria Americii."
În mod similar, David Turner a Jerusalem Post acuză administrația Roosevelt a antisemitismului, deoarece a refuzat să permită imigranți evrei din Europa de intrare. [16] (am interacționat cu Turner în trecut, și interacțiunea poate fi găsit aici .)   
Nu o dată a menționat Turner complexe problemele sociale ale anilor 1920, cum ar fi Revoluția bolșevică din Rusia, care a fost vizualizat de mare măsură ca o activitate revoluționară evreiesc. [17]
În timpul Revoluției bolșevice, milioane și milioane de oameni au fost uciși, inclusiv țărani nevinovați. [18]
În plus, ideologia bolșevică, cu tendințe de marxiste, a început să se răspândească ca focul în țările din Asia, cum ar fi China, [19]  și ori de câte ori a mers țări au început uciderea propriului popor de milioane (am văzut de peste si peste care Mao numai lichidată mai mult de 40 de milioane de persoane [20] ).
Nu o dată a menționat că Turner Departamentul de Stat al SUA a publicat un raport în trei volume în 1931 afirmând că băncile cu capital german evrei conspirat pentru a trimite sume mari de bani la Lenin, Troțki, precum și a altor corpuri de iluminat bolșevice a răsturna țarului. [21]
Finantatori evreiești, cum ar fi Jacob Schiff în Statele Unite și Max și Paul Warburg, în Germania s-a turnat milioane de dolari în mișcarea bolșevică. Schiff se spune că a dat 20 milioane dolari de dolari pentru regim o sumă echivalentă miliarde de dolari de azi. [22]  Chiar evreiesc Enciclopedia solicită fenomene evreiești comunismului și socialismului. [23]  
Nu o dată a menționat Turner că imigranții evrei care au venit în Statele Unite în anii 1920 și '30 au început să se stabilească comunist și celule socialiste în marile universități din Statele Unite ale Americii. [24]
În plus, atunci când industriile de film de la Hollywood au fost preluate de către revoluționari evrei, au început să pună în aplicare comunist și ideologii sexuale în filmele lor. [25]
De asemenea, am văzut în articolele anterioare că între primul război mondial și al doilea război mondial, industria pornografică în America a fost controlate in mare parte de evrei, cum a fost "sclavie albă" sau prostituție, din 1880 pana in 1939. [26]  Ambele au fost folosite ca o armă pentru a distruge ordinea politică și morală, și au fost o problemă uriașă în Germania înainte și în timpul creșterii lui Adolf Hitler.
Turner este de acord că Roosevelt a avut mai multe evrei cu personalul său, inclusiv Henry Morgenthau ca secretarul Trezoreriei, și chiar nominalizat Felix Frankfurter să fie justiție a Curții Supreme.
Cu toate acestea, cumva Roosevelt, în conformitate cu raționamentul lui Turner, adapostit antisemitismul în particular prin refuzul de a permite evreilor să vină în America din Europa și Uniunea Sovietică. [27]
Partea trista este ca Turner și alții s-ar afla într-o dezbatere aprinsă cu două savanți evrei și istorici care au susținut recent că Roosevelt a fost un sionist în flăcări. [28]
Savanți evrei Richard Breitman și Allan J. Lichtman respecte narațiunea sionist ca perpetuat de unitatea Holocaustului. Cu toate acestea, în cartea lor FDR și evreii , au produs documente spunând că Roosevelt 
"A acționat în mod decisiv la salvarea evreilor, să reziste presiunilor de multe ori contrare din proprie Departamentul de Stat a publicului american, Congresul, și.
"Destul de ciudat, el a făcut mai mult pentru evrei decât orice alt figură lume, chiar dacă eforturile sale par deficit în retrospectivă. El a fost un președinte mult mai bună pentru evrei decât oricare dintre adversarii săi politici s-ar fi făcut. " [29]
Roosevelt "folosit puterile sale executive, pentru a aduna restricțiile de imigrare și de a promova propriile planuri ambițioase pentru reinstala evreilor din Europa în alte țări. El a susținut public o patrie evreiască în Palestina și presiuni britanic de a păstra Palestina deschisă imigranților evrei. " [30]
În 1943, Roosevelt din nou
"A stabilit un consiliu de refugiați de război pentru a ajuta la salvarea evreilor supraviețuitori din Europa și a urmărit planuri pentru reinstalarea refugiaților de după război. Cu puțin timp înainte de moartea sa, un președinte grav bolnav sa întâlnit personal cu influent regele Arabiei Saudite într-un efort de a asigura o patrie evreiască în Palestina.
"Roosevelt a denunțat, de asemenea, organizate antisemitismul ca o parte integrantă a încercare brutal lui Hitler de a se pronunța Europa și lumea occidentală. Orice american care tolerată sau a participat la antisemitismul a fost "jocul lui Hitler", a spus el în februarie, în 1944. "Nu există nici un loc în viața sau gândurile adevărate americani pentru antisemitism." [31]
Mama lui Roosevelt a terminat ce a primit "Medalia Einstein pentru durata de viață de serviciu umanitar pentru poporul evreu." [32]
Familia lui Roosevelt a văzut elitess protestant ca "eroi ai Iluminismului Europa care a contestat Biserica Catolică reacționar și monarhii opresive." [33]
Ca guvernator de New York, Roosevelt ", a denunțat o discriminare împotriva evreilor în 1930 și susținut Palestina ca patrie evreiască o. În 1932, el a devenit primul candidat la președinție în istorie a critica antisemitism. " [34]
Dar, autorii declară că "Revoluția bolșevică din octombrie 1917 din Rusia și America Panica roșie de 1919-1920 a dus multi americani sa se ​​asocieze socialism evreiesc cu comunismul în străinătate și subversiune acasă." [35]
Acum, aici este un punct: Roosevelt a fost, evident, un pion sionist și oportunist, care, de asemenea, a jucat de card evreiesc. Așa cum am demonstrat deja în articolele anterioare, Roosevelt aliat cu sânge sete monștri, cum ar fi Iosif Stalin și Winston Churchill, în scopul de a învinge pe Hitler-scandalul război.
Totuși, în ciuda ceea ce a făcut pentru Înfricoșata câteva, ca și David Turner spun acum că el a fost un antisemit! Aceasta este foarte prost. Și acest lucru pur și simplu arată cât de nebun unele sioniști sunt. Fratele Nathanael Kapner a fost imediat dupa toate: sioniștii nu vor fi îndeplinite până când au control total al mare parte a lumii.
În cazul în care Assad rămâne de dreptul internațional, dar nu are suport pentru starea sionist Israel, Assad trebuie să meargă și a statului de drept trebuie să fie abandonat. De fapt, Israel preferă Al-Qaeda, mai degrabă decât Iran sau Assad:


[1]  Thomas Sowell, "încetează incetare a focului," Revista Mondial Evreiesc , 29 iulie 2014. 
[2]  Shlomo Sand, Cum mi-am încetat să mai fie un evreu (New York: Verso, 2014), 100.  
[3]  Ibid., 98.
[4]  Pentru o poveste recent, a se vedea de exemplu Gareth Platt, "De la KKK Grand Dragon la Anti-Rasism Crusader: reinventarea deosebit de Scott Shepherd," International Business Times , 24 septembrie 2014. 
[5]  Fiona Keating, "Ku Klux Klan își deschide porțile pentru Hispanics, negri, evrei și homosexuali," International Business Times , 09 noiembrie 2014. 
[6]  "NAACP și Ku Klux Klan stau jos Întâlnirea fără precedent," NY Daily News , 04 septembrie 2013. 
[7]  Sand, Cum mi-am încetat să mai fie un evreu , 99. 
[8]  Sand, Cum mi-am încetat să mai fie un evreu, 98. 
[9]  Thomas Sowell, Educație: Ipoteze vs. Istorie (Stanford: Hoover Institution Press, 1985); interior Educație american (New York: Free Press, 1992).    
[10]  Thomas Sowell, acțiune afirmativă întreaga lume: un studiu empiric (New Haven: Yale University Press, 2004).  
[11]  am scris la el în trecut a cere dovezi pentru unele dintre afirmațiile sale. NR a fost pus la dispoziție.
[12]  Thomas Sowell, Viziunea Unsul: auto-felicitare ca bază pentru Politici Sociale (New York: Basic Books, 1995), 2.  
[13]  A se vedea, de exemplu, Trita Parsi, perfid Alianță: afacerile secrete ale lui Israel, Iran, iar Statele Unite ale Americii (New Haven: Yale University Press, 2008); A Single rolă de zaruri: Diplomație lui Obama cu Iranul (New Haven: Yale University Press, 2011).    
[14]  Citat în "joc de război,"  Guardian , douăzeci și unu septembrie 2003.
[15]  Sam Harris, Scrisoare către un creștin Nation (New York: Vintage Books, 2008), 23.  
[16]  David Turner, "consimțământul al Statelor Unite în uciderea evreilor," Jerusalem Post , 12 aprilie 2012. 
[17]  A se vedea Slezkine, secolul evreiesc ; Carr Hallett Edward, Revoluția bolșevică (New York, Macmillan, 1950); Stephen Cohen, Buharin și revoluția bolșevică (New York: Oxford University Press, 1980); Adam Ulam B, bolșevicii (Cambridge: Harvard University Press, 1980); Jerry Z. Muller, capitalismul și evreii (Princeton: Princeton University Press, 2010). Mulți savanți nu declară că evreii au fost în prima linie a revoluției, deoarece acest lucru ar însemna că reacțiile anti-evreiești ar trebui să fie reevaluate.         
[18]  A se vedea Robert Conquest, Harvest of Sorrow: colectivismului sovietic și teroare-Foamete (New York: Oxford University Press, 2008) și Marea Teroare (New York: Oxford University Press, 1990); Miron Dolot, Executie de foame: Hidden Holocaustul (New York: WW Norton, 1987).     
[19]  A se vedea Steven Rosefielde, Red Holocaust (New York: Routledge, 2010).  
[20]  A se vedea Frank Dikotter, Marea Foamete lui Mao (New York: Walker, 2010).  
[22]  A se vedea Gary Allen, Fără Dare Call It Conspiracy (Cutchogue, NY: Cărți Buccaneer, 1976).  
[23]  Cyrus Adler și Isidore Singer, ed,. Enciclopedia Ebraică (New York: Funk-Wagnalls, 1901-1906), 583-585.  
[24]  A se vedea Kramer, Murphy, et al, Cartea neagră a comunismului
[25]  A se vedea Gabler, unui imperiu de-al lor
[26]  A se vedea Gerztman, Bookleggers și Smuthounds ; Bristow, prostituția și Prejudice 
[27]  David Turner, "FDR și Holocaustul, Partea 1: Președintele și evreilor," Jerusalem Post , 29 martie 2012. 
[28]  Richard Breitman și Allan J. Lichtman, FDR și evreii (Cambridge: Harvard University Press, 2013).  
[29]  Ibid., 2.
[30]  Ibid., 3.
[31]  Ibid., 4.
[32]  Ibid., 8.
[33]  Ibid., 9.
[34]  Ibid., 5.
[35]  Ibid., 21.

No comments:

Post a Comment