Saturday, February 21, 2015

Gordon Duff : Congress must Boycott The Man Who Stopped Oslo

Sionismul Este o miscare rasiste construit cu ȘI susținute de Curatare Etnica


... De  Qumsiyeh , ... director al  Ministerului Palestina de Istorie Naturala de la Universitatea Betleem  

__
Israelul ȘI OEP semnarea Oslo, îngrijire lucrează ritm pentru transferul de teren ȘI
Israel ȘI Reprezentantii OEP agita mâinile Dupa semnarea Oslo
Benyamin Mileikowsky (aka Netanyahu) sa Născut la Benzion Mileikowsky,  de îngrijire a schimbat mai tarziu insotesc Sau de Netanyahu, si o Fost polonez imigrant ONU. Sa american  tată o devenit secretarul liderului terorist, Vladimir Yevgenyevich  Zhabotinsky (aka Zeev Jabotinski), fondator al "revizionist" sionism ȘI  susținător al GRUPURI precum organizației teroriste Irgun în Timpul mandatului  version Palestina.
Fiul SAU CONTINUA Să idolatrizeze ACESTOR teroriști Evrei timpurii. Atat Benjamin ȘI fratele Sau o Servit version unitati ale Forțelor israeliene RESPONSABILE de asasinate pe terenuri straine (in încălcări ale dreptului internațional) Si a COMIS Alte crimă de război.
Zeev Jabotinski un pledat Violenta Extrema, supremația rasială, Si o Fost fondator al Partidului Likud lui Israel
Zeev Jabotinski un pledat Violenta Extrema, supremația rasială, Si o Fost fondator al Partidului Likud lui Israel
Benjamin "Bibi" Mileikowsky (Netanyahu) Este cunoscut atat version rândul israelienilor ȘI la Nivel Mondial CA mincinos desăvârșit ONU de îngrijire a refuzat Să accepte acordurile de la Oslo (lumea din care am DACA acestea au Fost parțiale, în Israel) Si a devenit bogat pe activitatile Un vanzare politice. Mai jos Este cu videoclipuri ne Bibi gândire camerei o Fost oprit explica contributiile vânzare Reale în Timpul primei vânzare stagiu CA Ministru-prim israelian version anii 1990. (A se Vedea, de asemenea, ACEST raport: " M-am oprit Oslo . ")
ACEST LUCRU Este, dupa Toate Acelasi terorist   de îngrijire a ținut ONU discurs la zeci de Membri ai partidului Likud din Eilat în grija el un recunoscut ACEST LUCRU Este Strategia lui.
Potrivit Ziarului israelian Haaretz (15 iulie 2001): "... da publicul Sau pic ONU de Sfaturi despre Cum sa se ocupe cu operatorii de interviu DIN BUCURESTI (Netanyahu a SPUS):" Întotdeauna, DACA Indiferent ai dreptate Nu Sau, TREBUIE mereu Prezent la Partea ta ca Dreapta. ""
În 2011, francez Presedintele, Nicolas Sarkozy, o descris Netanyahu circa mincinos ONU Intr-ne Schimb privat cu Presedintele american Barack Obama la summitul G20 (o Fost difuzat DIN Greseala jurnaliștilor). "Eu nu-l pot suporta. E mincinos ONU", un declarat Sarkozy Obama.
Presedintele american Obama a raspuns Prin o Spune: " ? Te hrănit cu el Am de-o față cu el version FIECARE zi . "
__

___

Legea o lui anula Vizita Netanyahu de a Congresului

__
Rajai Masri un Scris   "Lumea, asa cum eu sunt Sigur Ca ar fi de Acord cu mine, Este alcătuit Dintr-un grup de zonă numite sfere de influenta. Nu Pesti Mici, circa minuscul ne Iordania, de Exemplu, Poate supraviețui vreodată, fără număr un cădea Intr-una Dintre aceste sfere de influenta. Israel cu vanitatea de acces la Puteri Excepționale, resursele ȘI Colturi ale evreimii Mondiale imaginează CA job prin fragmentarea regiunii Orientului mijlociu version circumscripția sectar ȘI etnice. Avans version Vedere priceperea militară a Israelului Excepționale, s- ar Reclamatia a Domina version Cele DIN URMA tot Orientul mijlociu ȘI față, în exemplul de Sparta în istoria veche, entitățile fragmentate ale clientilor vasale DIN Orientul mijlociu îngrijire prestează regiunii Sfera Israel de influenta. "
Sunt de Acord ȘI Add Ca Israelul (ultima tiradă lui Netanyahu) fixare pe Hezbollah, Siria, Hamas, precum ȘI Iran Arată îngrijire Numai de FAPT Sta version Rezistenta la ACEST Scenariu scăldată de sânge planificat de Mișcarea sionistă.
Ca întotdeauna am SPUS, ca sionismul o Mișcare rasist construit cu purificare Etnica VA pierde oricum se alege: AFLI fortata cu BDS ȘI ultraj Lume asa cum sa intamplat in Africa de Sud Sau conflictul din violent. Cele mai multe Dintre umanitate prefera presiunii de bază non-Violenta ȘI TREBUIE Să acționăm la Presiune.

No comments:

Post a Comment